Historik

Det var en gång en man…

…som arbetade med teknikinformation. Han hade jobbat sig upp från golvet på ett stort företag och lärt sig genom nyfikenhet och erfarenheter. Att skapa bra teknisk information på ett så effektivt och smart sätt som möjligt var det han verkligen brann för. Att förenkla krångliga saker. Han blev snart en eftersökt nyckelperson inom sitt område. Mannen flyttade runt på några olika företag i branschen, men hittade ingen arbetsplats där man hade samma värderingar och idéer om hur man ska arbeta och varför. 

Mannen hade en god vän som också brann för samma saker. De träffades många gånger och pratade om vilken sorts företag de skulle vilja arbeta på. Det är klart att ett företag måste gå ihop sig ekonomiskt, men det ska inte bara handla om att leverera bra kvartalsrapporter. Det ska vara roligt att gå till jobbet, man ska vara nyfiken, prova nya saker, träffa likasinnade kollegor som också tycker att det är roligt på jobbet och peppar varandra. Man ska bry sig om varandra och andra medmänniskor. Det viktigaste är hur vi mår och att vi har roligt tillsammans, att vi utvecklas och att vi, utan att sätta de ekonomiska intressena först, gör bra och smarta saker som hjälper våra kunder på riktigt. Ärligt och genuint. För att vi vill göra skillnad.  

År 2011 bestämde sig vännerna en dag för att själva starta det företag de drömde om att arbeta på. Det började i liten skala, som ett eget bolag under taket av en koncern under några år. Företaget blomstrade och växte. Snart kom allt fler engagerade medarbetare med. År 2018 köpte fyra eldsjälar ut företaget från koncernen och det blev nu ett helt eget bolag. Devarion var fött. Möjligheterna öppnade sig nu ännu mer för att utveckla företaget i den riktning vi själva vill. På den vägen är det. Vi fortsätter att växa och tillsammans utveckla vårt företag efter våra värderingar till den arbetsplats vi vill ha och vi ser att vårt koncept fungerar. Det är win-win för både våra medarbetare och våra kunder. Och det är roligt!