Sök LIA-plats hos Condesign Devarion!

Condesign Devarion tar emot LIA-ansökningar inför höstterminen. Urval görs löpande, passa på att skicka in din ansökan redan idag!

Condesign Devarion finns på ett flertal orter i Sverige och förutom på plats-möjligheter är vi vana att arbeta både hybrid och på distans. För att bäst kunna matcha er mot vad vi kan erbjuda önskar vi att ni skriver med om ni önskar att ha LIA på distans, en hybridlösning eller på plats och i så fall i vilken stad.

Efter avslutad ansökningstid kommer vi att se över vilka förutsättningar vi har för att erbjuda en lärorik och givande LIA-period utifrån era önskemål om område och geografiskt perspektiv.

Om Condesign Devarion

Condesign Devarion är en spännande arbetsplats där mycket händer. Hos oss arbetar en blandning av kreativa och jordnära personer som kompletterar varandra på ett bra sätt. Vi hjälps åt att bygga en dynamisk verksamhet med den företagskultur vi vill ha. Vi har en bred sammansättning av åldrar och kompetenser, allt ifrån duktiga pedagoger och nyutexaminerade teknikinformatörer till mycket erfarna informationsarkitekter.

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Karlstad och i Karlskoga och arbetar inom följande områden: informationsmaterial, grafisk information, konvertering, utbildning och analys.

Condesign Devarion ingår i Condesign-koncernen med 150-tal konsulter.

Skicka din ansökan till malin.engstrand.loof@devarion.se
Vi ser fram emot din ansökan och en rolig och lärorik LIA-period!