Sök anställning

Condesign Devarion är en spännande arbetsplats där mycket händer. Hos oss arbetar en blandning av kreativa och jordnära personer som kompletterar varandra på ett bra sätt och hjälps åt att bygga en dynamisk verksamhet med den företagskultur vi vill ha. 

Vi har en bred sammansättning av åldrar och kompetenser, allt ifrån duktiga pedagoger och nyutexaminerade teknikillustratörer till mycket erfarna informationsarkitekter. Hos oss har du möjlighet att påverka och utvecklas i den riktning du själv vill, då vi verkar inom många branscher och kompetensområden. Vi vill växa och är alltid intresserade av att träffa nya människor. Kanske är du vår nästa nya medarbetare? 

Jobbar du på ett företag som driver verksamhet som angränsar till vår? Vi gillar samarbeten! Tillsammans  kan vi bredda våra erbjudanden. Hör gärna av er så diskuterar vi möjligheterna!

Just nu har vi inga lediga tjänster, men skicka oss gärna en öppen ansökan!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och skriv några rader om dig själv och varför du är intresserad av oss, så hör vi av oss. Bifoga gärna ditt CV.