Devarion växer och därför söker vi nu teknikinformatörer i Göteborgsregionen.

Vad vi erbjuder

Devarion är en spännande arbetsplats där mycket händer. Tillsammans bygger vi den dynamiska verksamhet och företagskultur vi vill ha. Vi som arbetar här är en blandning av kreativa och jordnära personer som kompletterar varandra på ett bra sätt. Vi har en bred sammansättning av åldrar och kompetenser, allt ifrån nyutexaminerade teknikillustratörer till mycket erfarna, seniora informationsarkitekter. Hos oss har du möjlighet att påverka och utvecklas i den riktning du själv vill, då vi verkar inom många branscher och kompetensområden.

För oss på Devarion är det viktigt att ha en bra balans mellan arbetsliv och fritid och vi månar om varandra. Vi har kollektivavtal och en lokal Unionenklubb och erbjuder företagshälsovård och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vem vi söker

Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher och en fallenhet för att både skriva och illustrera. Vi söker både juniora och seniora medarbetare.

Du har utbildning inom teknikinformation, teknikillustration, medie- och kommunikationsvetenskap, ingenjörsexamen eller annan för arbetet relevant utbildning.

Som konsult hos oss är du flexibel och öppen för att arbeta med omväxlande uppgifter, både i kunduppdrag och med intern verksamhetsutveckling. Resor kan förekomma i tjänsten.

Kunskaper i flertalet programvaror för skrivande och illustrerande och vana av arbete i xml är meriterande.

Kontakt

Vid frågor, kontakta gärna Emelie Löfman, VD: 072-536 73 31

Övriga kontaktpersoner:

Mats Gustavsson, platschef Göteborg: 070-289 89 91
Göran Wallin, fackliga frågor: 070-515 09 89

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *