Nu söker vi nya medarbetare!

Teknisk skribent/teknikinformatör

Devarion växer och därför söker vi nu teknikinformatörer i Stockholmsregionen.

Vad vi erbjuder

Devarion är en spännande arbetsplats där mycket händer. Tillsammans bygger vi den dynamiska verksamhet och företagskultur vi vill ha. Vi som arbetar här är en blandning av kreativa och jordnära personer som kompletterar varandra på ett bra sätt. Vi har en bred sammansättning av åldrar och kompetenser, allt ifrån nyutexaminerade teknikillustratörer till mycket erfarna, seniora informationsarkitekter. Hos oss har du möjlighet att påverka och utvecklas i den riktning du själv vill, då vi verkar inom många branscher och kompetensområden.

För oss på Devarion är det viktigt att ha en bra balans mellan arbetsliv och fritid och vi månar om varandra. Vi har kollektivavtal och en lokal Unionenklubb och erbjuder företagshälsovård och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vem vi söker

Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher och en fallenhet för att både skriva och illustrera. Vi söker både juniora och seniora medarbetare. Du har utbildning inom teknikinformation, teknikillustration, medie- och
kommunikationsvetenskap, ingenjörsexamen eller annan för arbetet relevant utbildning.

Som konsult hos oss är du flexibel och öppen för att arbeta med omväxlande uppgifter, både i kunduppdrag och med intern verksamhetsutveckling. Resor kan förekomma i tjänsten. Kunskaper i flertalet programvaror för skrivande och illustrerande och vana av arbete i xml är meriterande.

Kontakt

Vid frågor, kontakta gärna Emelie Löfman, VD: 072-536 73 31
Övriga kontaktpersoner:
Boo Engstrand, platschef Stockholm: 070-654 75 47
Göran Wallin, fackliga frågor: 070-515 09 89

Välkommen att skicka in din ansökan med CV tillsammans med en beskrivning av dig själv och varför du söker denna tjänst till jobb@devarion.se. Rekrytering sker löpande, vi vill dock ha din ansökan senast den 18 mars.

För att kunna hantera din ansökan kommer vi att behöva spara personuppgifterna du skickar in. Dessa sparar vi på en låst area där endast de personer som hanterar din ansökan har åtkomst. Uppgifterna sparas i ett år från sista ansökningsdag. Önskar du få dina uppgifter raderade innan dess, ta kontakt med VD.

Devarion består av ett 20-tal informationsdesigners, grafiker och pedagoger som brinner för information. Vår specialitet är att beskriva och förklara avancerade produkter och tjänster för olika målgrupper.​ Vårt huvudkontor finns i Karlstad och vi har även kontor i Göteborg och Stockholm.

På Devarion har vi ett brett tekniskt kunnande och erfarenhet från många branscher. Våra kunder finns i små och medelstora företag såväl som i globala koncerner, offentliga myndigheter och organisationer.

www.devarion.se